BUCHAREST OPEN

Bucharest Open este singurul concurs exclusiv recreațional din România. În doar trei ediții (2017-2019), acesta a reușit să devină un reper în patinajul artistic. Încă de la a doua ediție, Bucharest Open a avut un număr dublu de participanți față de campionatele naționale.

Visul a fost de la bun început să creăm o comunitate în jurul acestui sport. Ideea de libertate cu care am gândit concursul și faptul că nu există limitări de vârstă fac din Bucharest Open un spațiu al exprimării artistice.

Deținem recordul în România pentru cel mai tânăr participant, care a intrat pe gheață înainte să împlinească vârsta de 3 ani, precum și pentru cel mai în vârstă concurent, de 51 de ani.

Bucharest Open s-a bucurat încă de la a doua ediție de acoperire media, atât în publicații online cât și în emisiuni tv naționale, de succes, sau la știrile sportive pe posturi cu cea mai mare audiență.

Parteneri de-a lungul timpului ne-au fost Decathlon (2018) și Avon (2019), care au oferit cadouri participanților.

În plus, Bucharest Open s-a bucurat și de susținerea a doi mari campioni români, care au venit să medalieze participanții. Multiplul campion mondial și medaliat olimpic la gimnastică, Marian Drăgulescu și  Larisa Iordache, campioana europeană și medaliata mondial și olimpic, au fost alături de noi.