Despre noi

Asociația Club Sportiv Skating A 2 Z este o organizație non-profit , dedicată dezvoltării și promovării patinajului din România, oferind oportunități tuturor celor intersați de acest sport. În cadrul asociației înființată în anul 2017 există cursuri de patinaj recreațional, dar și posibilitatea de a face performanță în patinajul artistic.

Dorim să încurajăm practicarea activitățiilor sportive și în special a patinajului, in rândul copiilor si al tinerilor, datorită beneficiilor pe care acest sport le are asupra sănătații indivizilor și impactului asupra comunității. Ne bazăm perespect reciproc, auto-disciplină, corectitudine, spiritde echipă, într-un mediu care oferă cele mai înalte standarde de leadership, profesionalism și fair-play.

Oferim cursuri de patinaj pentru fiecare, indiferent de vârstă, nivel sau talent. Printre cei care ne trec pragul sunt atât cei care pășesc pentru prima oară pe gheață cât și cei care ne reprezintă cu succes în competițiile internaționale.

Skating A 2 Z are în portofoliul său patinatorii cu cele mai bune rezultate la competițiilenaționale și internaționale – campioni naționali de juniori, seniori sau câștigători European Criterium.

Antrenorii din cadrul asociației au experiență internațională în Europa și Orientul Mijlociu, ceea ce explică rezultatele obținute la concursuri.