cursuri de patinaj copii șI adulți

Cursurile de inițiere au loc în fiecare sâmbătă și duminică și permit copiilor și adulților să învețe bazele patinajului în scop recreativ. Obiectivele sunt de a crește încrederea în forțele proprii încă de la primii pași pe gheață, prin exerciții care asigură progresul, dar și de a promova beneficiile pe care patinajul le are asupra sănătății.

Patinajul lucrează aproape fiecare grupă musculară a corpului și este benefic pentru sistemul cardio-vascular, cel osos, îmbunătățește echilibrul, coordonarea și ajută la pierderea sau menținerea greutății. În plus, este distractiv. 

Pentru a putea patina ai nevoie de o pereche bună de patine. Dacă ești la început, poți închiria de la patinoar, iar pentru niveluri mai avansate poți cere sfatul unui antrenor. În afară de patine, ai nevoie de o pereche de mănuși care să-ți protejeze mâinile atunci când cazi și de îmbrăcăminte sport, confortabilă și călduroasă. De asemenea, se recomandă purtarea căștii de protecție pentru începători.

Cursurile sunt organizate pe nivele (începători, intermediari, avansați) și sunt susținute de antrenori/instructori calificați, dedicați și cu experiență, dar și de către foști sportivi de performanță cu rezultate bune la nivel internațional. În cadrul cursurilor organizate de Skating A 2 Z, cursanții sunt încurajați să își atingă potențialul maxim. Fiecare instructor se va ocupa de un număr de 8-10 cursanți/ședință. Cei mai buni pot fi selectați pentru a face performanță sau a participa la diferite evenimente de patinaj (spectacole, camp-uri, concursuri etc)

CâT costă si cum mă înscriu?

Pentru îNSCRIERI SI detalii ne puteți contacta la skatinga2z@gmail.com sau la 0732 32 6333.

Taxă membru* Club – 120 RON

Abonament 8 ședințe grup** (50 minute/ședința) – 640 RON

Abonament 4 ședințe grup** (50 minute/ședința) – 360 RON 

Prețurile includ accesul pe gheață, închirierea patinelor și cursul de 50 minute cu antrenor/instructor.
* Taxa de membru se achită o singură dată, la înscrierea la cursurile de patinaj, și este valabilă în perioada septembrie 2023-iunie 2024. Taxa nu este fracționară.
** Abonamentele sunt valabile 30 zile.
Ședințele achitate și neefectuate nu se pot reporta/recupera.
Fiecare instructor se va ocupa de un număr de 8-10 cursanți/ședință.

Abonament 8 ședințe grup** (50 minute/ședința) – 740 RON

Abonament 4 ședințe grup** (50 minute/ședința) – 460 RON 

1 lecție (grup) – 100 RON (se achită doar de către cei care vin prima dată la curs)

Prețurile includ accesul pe gheață, închirierea patinelor și cursul de 50 minute cu antrenor/instructor. * Taxa de membru se achită o singură dată, la înscrierea la cursurile de patinaj, și este valabilă în perioada septembrie 2023-iunie 2024- Taxa nu este fracționară. ** Abonamentele sunt valabile 30 zile. Ședințele achitate și neefectuate nu se pot reporta/recupera. Fiecare instructor se va ocupa de un număr de 8-10 cursanți/ședință.

PROGRAM

Cursurile de patinaj au loc în weekend la patinoarul Allianz-Țiriac Arena, din Otopeni (harta):

Sâmbăta și duminica 18:00-18:50 începători, intermediari, avansați

Programul cursurilor poate suferi modificări în funcție de evenimentele desfășurate de patinoar, măsurile impuse de pandemie sau alte situații ce obligă organizatorul să reprogrameze cursurile. În acest caz, cursanții vor fi anunțați în cel mai scurt timp posibil. Ședințele care n-au fost ținute din motive obiective, vor fi reprogramate la o dată ulterioară.

Fiecare instructor se va ocupa de un număr de 8-10 cursanți/ședință la grupele primmii pași și începători și 10-15 cursanți/ședință la grupele intermediari și avansați.

Cursanții vor fi avansați de la o grupă la alta în momentul în care vor executa corect toate exercițiile de la nivelul grupei în care sunt înscriși.

Pentru lecții individuale programările se fac prin email sau telefonic, în funcție de disponibilitatea antrenorului/instructorului.

Ținuta la cursuri va fi una sport, iar copilul va trebui să aibă mănuși.

Prezența la curs se face cu 30 minute înainte de începerea ședinței.